Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bonusswitcher

Vermar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z tym programem. Odrazu napisze, ze korzystalem z niego, wiem co i jak sciagnac, lecz na jednym serverze nie dziala mi-klikam Bon i nic sie nie dzieje.

Server powstal wczoraj, zakladam ze ma zabespieczenia.

Co robie? Odpalam UMBENENNEN!, wstrzykuje Bonusswitcher by Padmak ? v1.5.2 (Vista-7).dll, odpalam gre, wybieram ch, 'wybieram okno' w programie, pojawia sie okno do bonowania. Loguje postac, wybieram bony i klikam start na metin2010#2 (wybieralem wszystkie opcje) i nic sie nie dzieje.

Przeczytalem jakis poradnik z instalacja kamer moda, lecz nie moge go odpalicz, wyskakuja bledy.

Prosze o pomoc, korzystam z Visty.

Opublikowano

Witaj. Tak jak napisałeś, serwer ma zabezpieczenia, skoro ten program działa na wszystkich to tutaj tez powinien działać, lecz skoro nie działa to jakieś sensowne wytłumaczenie musi być, tj. serwer zabezpieczony.

Pozdrawiam i licze na lajka. ;]

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Opublikowano

No nic, spodziewalem sie odpowiedzi, ktora by byla pomocna w odpaleniu xD

Kiedys widzialem jakas instalacje ale jej nie poge znalezc. Trzeba stworzyc folder mod? I chyba cos do niego wpakowac.

Mam swiezego klienta, jedyne co zrobilem to wypakowalem pliki i odpalilem. Moze czegos nie zrobilem?

Opublikowano

Pisze nowe info. Usunalem Hshielda i odpalam normalnie tego metina. Nadal jest tak samo, ale chcialem zainstalowac Kamer Moda i wyskakuje blad, ze nie odnaleziono locale. Jak mozna go ustawic, zeby normalnie sie uruchamial? Prosze o pomoc i z gory dziekuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...